Naujiena: Margarita Eco - veido odos priežiūros linija


Aloha! Labai dažnai tenka gauti laiškų iš kompanijų, kurios nori man atsiųsti produktų, tačiau kai pranešu, jog sakysiu tik savo nuomonę ir sužinojusios, kad gyvenu Anglijoje, dažniausiai net nebesiteikia atrašyti atgal ir pasakyti, kad tokios sąlygos joms nepriimtinos. Nors tokių kompanijų dauguma, tačiau pasitaiko ir tokių, kurios savo produktais pasitiki ir nori, kad v/blogger‘is pasidalintų savo tikra nuomone. Šį kartą savo vardu pasitikėjo ir produktų man išmėginti nepagailėjo Margarita Eco,  atsiuntusi veido odos priežiūros liniją pagaminta su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu. Žinot, apskritai, kai tau tiesiog parašo ir sako: mes tau atsiųsim, tu tik adresą duok ir nereikalauja nieko atgal – naudoti, mėginti ir apžvelgti produktus, be jokio spaudimo yra šimtą kartų maloniau.

Gyvendama Lietuvoje, Margarita, buvo kone lengviausiai prieinama kosmetikos linija, kuri prie viso to dar ir ekologiška. Margarita turi itin platų spektrą odos priežiūros linijų, o būtent ši, kurią gavau aš – puikus to pavyzdys.


Margarita Eco, yra sertifikuota ekologiška veido kosmetikos linija, pagaminta iš 99,99% natūralios kilmės ingredientų. Medetkų ekstraktas padeda apsaugoti odą nuo sudirgimų ir nepalankaus aplinkos poveikio, o avižų pienelis išlaiko būtiną drėgmę bei mažina paraudimus. Skaisčiai geltona/oranžinė spalva tiesiog dvelkia vasaros nuotaika, o taip pat simbolizuoja kone pagrindinį linijos ingredientą – medetkų žiedų spalvą.


Įpakavimas ir pats idėjos pateikimas puikiai atspindi visą linijos tematiką: minimalistinė, simplistinė dėžutė, papuošta džiovintomis avižom. Aš niekuomet nemėgau popmpastinių elementų, tad jau galite suprasti, kad vien ''žemiškas'' įpakavimas ir kuklumas pavergė mano širdį.

Viduje radau visą Margarita Eco liniją: gaivinantį, maitinantį ir drėkinantį kremus bei valomąjį pienelį. Smagiausia, kad kremai pritaikyti ir tinkantys skirtingiems odos tipams, tad kiekviena ras ir atitaikys sau kremą. Visi kremai su dozatoriais, dėl ko itin smagu, nes kišti piršus į kremo bonkutę ne pats higieniškiausias būdas. O dar jei kremu tenka dalintis su kuo nors... :)




Kol kas išmėginau tik du produktus ir abu tapo mano labai mėgiami – valomasis pienelis ir maitinamasis kremas.


Margarita puslapyje apie produktus rašoma:

Valomasis pienelis su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu švelniai valo odos nešvarumus ir makiažą nesausindamas odos ir nedirgindamas akių. Avižų pienelis saugo odą, neleidžia jai išsausėti ir mažina paraudimus. Medetkų ekstraktas ramina jautrią odą ir slopina sudirgimus. Tinka visų tipų, net itin jautriai odai. Dermatologų ir oftalmologų patikrinta.

Iš tiesų, valomasis pienelis primena kitus Margaritos pienelius – lengvas, nepalieka jokio nemalonaus jausmo ant odos, itin lengva nuvalyti akių makiažą. O kaip žinote, tai yra labai svarbu, nes oda aplink akis pati jautriausia, tad jai reikia itin daug dėmesio. Turi salstelėjusį kvapą, kuris gali būt, kad kam nors ne itin patiks, minimaliai apmažino žandų srity raudonį.


 Maitinamasis veido kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu padeda atkurti natūralų lipidinį odos sluoksnį, saugantį odą nuo išsausėjimo ir nepalankaus aplinkos poveikio. Sausai odai itin gerai pritaikytas ekologiškas kremas yra praturtintas intensyviai maitinančiu taukmedžio sviestu ir avižų pieneliu, užtikrinančiu sveiką drėgmės balansą. Sudėtyje esantis medetkų ekstraktas ramina ir saugo odą nuo sudirgimų. Dermatologų patikrinta.

Mano oda itin reikli, T zona linkusi į riebumą, o ties žandais oda dažniausiai sausa. Kadangi pastaruoju metu naudojau tik Bioderma kremą skirtą riebiai odai, ties žandų sritimi oda vėl išsausėjo. Pradėjusi naudoti šį maitinamąjį kremą ryte tik ant skruostų, o vakare ant viso veido, oda atsistatė ir išsausėjimų/pašerpetojimų nebeliko per 5 dienas. Reiškia, kremas veikia ir jį tikrai užskaitau. Taip pat turi salstelėjusį kvapą, bet ant odos aš jo neužuodžiu.

***

Deja, likusių dviejų produktų kol kas nemėginau, nes noriu pribaigti dabar naudojamus veido kremus. Labai nekantrauju išmėginti gaivinamąjį veido kremą, rekomenduojamą mišriai, normaliai odai. Aprašymas daug žada: jis padrėkins odą, paliks ją matinę ir yra puikiai tinkantis vietoje makiažo pagrindo. Daug pažadų, kaina nedidelė, tad jei darys tai ką teigia aprašymas, bus tikrų tikriausias atradimas.

Gaivinamasis veido kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu - ekologiškas, itin lengvas gaivinamasis kremas intensyviai drėkina veido odą ir tuo pačiu suteikia jai matinį efektą. Avižų pienelis ne tik atkuria ir išlaiko būtiną odos drėgmę, bet ir padeda mažinti paraudimus. Medetkų ekstraktas saugo odą nuo sudirgimų ir nepalankaus aplinkos poveikio. Rekomenduojamas mišriai ir normaliai odai, yra puikus makiažo pagrindas. Dermatologų patikrinta. 



Drėkinamasis veido kremas taip pat puikiai tinka kaip makiažo pagrindas tačiau jis skirtas sausai/normaliai odai, suteikia šilko švelnumo pojūtį ant odos. Manau, kad vėliau net galėsiu šiuos du kremus miksuoti ir gaivinamąjį naudoti T zonai, o drėkinamąjį – skruostų sričiai.

Drėkinamasis veido kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu intensyviai drėkina ir suteikia odai šilko švelnumo. Avižų pienelis atkuria ir išlaiko būtiną odos drėgmę, o taip pat mažina paraudimus. Medetkų ekstraktas saugo odą nuo sudirgimų ir nepalankaus aplinkos poveikio. Rekomenduojamas sausai, normaliai odai, yra puikus makiažo pagrindas. Dermatologų patikrinta.  



Apibendrinant, kainos ir kokybės santykis tikrai geras, kiekvieno iš paminėtų produktų kaina Margaritos puslapyje yra €6.99, bet spėju, kad bus/yra galima įsigyti su akcija. Liniją užskaitau ir rekomenduoju, ir su nekantrumu laukiu kitų Margaritos naujienų ir kas žino kuo Margarita mus nustebins kitą kartą...? J

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Naujovė: L’Oréal Paris Colorista plaukų dažai

Nillergen - pagalbininkai gydant alergiją

Rūbas ar brūdas: Zaful.com apžvalga