Laimingi laiko neskaičiuoja, bet turėti gražų laikrodį vis tiek smagu + GIVEAWAY


Labas! Aš dievinu išmėginti naujus produktus, daiktus, aksesuarus, maistą ir niekam nėra paslaptis, kad būnant (v)blogger'e tam atsiveria daug daugiau galimybių. Šį kartą man teko galimybė išmėginti JORD laikrodį, kurį įsimylėjau ligi ausų.


Ilgą laiką buvau ištikima Fillipo Loretti laikrodžiui, tačiau kai nutrūko apyrankė ir ją pakeitus nauja, 'nebelipo' jis man nors tu ką. Tad labai apsidžiaugiau proga gauti ir pamėginti prisijaukinti naują laikrodį. JORD wood watches yra dizainerių laikrodžiai pagaminti iš natūralių medžiagų, skirti tiek vyrams tiek moterims. Stilingi, mediniai, ir patogūs laikrodžiai, kuriems suteikiama vienerių metų garantija, ko dar gali reikėti? :)


Taigi, gražuolis kurį gavau, atkeliavo įpakuotas į medinę magnetinę dėžutę, apačioje net stalčiukas yra! Ši dėžutė jau puikuojasi ant mano kosmetikos staliuko kaip puiki detalė, o stalčiuką panaudojau susidėti gautas laikrodžio priežiūros priemones.


Maniškis laikrodis vadinasi Frankie 35, pagamintas iš tamsaus santalmedžio, yra atsparus vandens purslams, tačiau ne vandeniui. Kaip ir derama medžiui, laikrodis yra gan reiklus - negalima laikyti per karštai ar per šaltai, reikėtų vengti staigiai kintančių temperatūrų, anti-bakterinių servetėlių ir muilų, kvepalų, kitų chemikalų.


Kaip ir minėjau, prie manojo laikrodžio buvo pridėtas specialus aliejus, padedantis laikrodžiui nesusigadinti ir palaikyti jį naujame stovy. Prieš pat pradedant naudoti laikrodį, o vėliau kartą į pusmetį reikia ištinti ir tuo pačiu pamaitinti medį (visą apyrankę ir korpusą) specialiu valomuoju aliejumi. Ištrynus, vėliau viską nuvalyti pridėtu mažu rankšluostuku, palaukti geras 10 minučių kol nudžius ir tu jau ready to go.


Labai patiko, tai jog apyranke yra priderinta prie tavo riešo dydžio, taip pat pridėti keli atskiri apyrankės medinukai, kuriuos prisidėjus apyrankė gali padidėti.



Kaip visuomet, aš neapsieinu be minusų. Jei sugalvojote, kad norite ne Frankie 35, jis jums pasirodė per mažas, per didelis ar šiaip ne jūsų skonio - pakeisti jį galimybę turite nemokamai, tačiau teks mokėti išsiuntimo mokestį, o JORD watches siunčia iš Amerikos, tad kaina gali būti ne maža. Todėl prieš perkant siūlyčiau labai gerai pasižiūrėti apžvalgas, kaip laikrodis atrodo ant kitų, gerai išsimatuoti apyrankę ir pačio laikrodžio korpuso skersmenį.

Overall, laikrodis mažų mažiausiai nerealus, bet svarbu paminėti, kad tuo pačiu ir labai reiklus. Netiks žmogui, kuris mėgsta aktyvų ar ekstremalų laisvalaikį, nes šis laikrodis skirtas labiau ramesniam pasisėdėjimui ir asmeniui kuris turės laiko jį prižiūrėti ir puoselėti.

Vyriškus laikrodžius rasite čia: http://bit.ly/2hE476V
Moteriškus laikrodžius čia: http://bit.ly/2wos4CA
O čia maniškis gražuolis: http://bit.ly/2hEgRdZ


Ir žinoma, neapsieisiu ir be dovanų jums. Kiekvienas žmogus prisiregistravęs gaus 25$ nuolaidą, o vienas laimingasis rugpjūčio 27 dieną gaus 100$ čekį apsipirkti JORD watches puslapyje. Viskas ką jums reikia padaryti, įvesti savo duomenis čia: https://www.woodwatches.com/g/ciagedapeleda ir nepamiršti, kad didesni šansai laimėti bus, jeigu seksite JORD watches Instagram'o paskyroj, ir pildydamos anketą apačioje paminėsite savo Instagram profilio vardą. Dovanų čekiai nustos galioti 2017 metų, lapkričio 30 dieną.

Tai tiek,

Sėkmės ir gražios dienos!







-->

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Naujovė: L’Oréal Paris Colorista plaukų dažai

Nillergen - pagalbininkai gydant alergiją

Rūbas ar brūdas: Zaful.com apžvalga