Naujovė: L’Oréal Paris Colorista plaukų dažai

Labas!

Šį kartą gavau progą išmėginti dar prekyboje nepasirodžiusius plaukų dažus iš L'Oreal. Šios COLORISTA plaukų dažų linijos bus net keturios rūšys: vieni ilgalaikiai, kiti skirti plaukų galams (balayage ir/ar ombre), treti trumpalaikiai skirti blondinėms ir paskutiniai, purškiami. Jei sekate mane YouTube, Instagram ar Facebook ko gero žinot, kad jau kuris laikas plaukus dažau nebe šviesiai, tad taip ir gavosi, kad išmėginti pasirinkau ilgalaikius (nes ir ant ganėtinai šviesių plaukų, turėjau ne kokios patirties su trumpalaikiais, galite pamatyti paspaudę ČIA)

Nuplaunami/laikini plaukų dažai skirti blondinėms turi be galo gražių atspalvių, o dar kai žinai, kad nusiplaus, tai pergyventi iš viso nėra dėl ko. Kaip pats gamintojas teigia, L'Oreal Colorista Washout dažai nenudažys tamsių plaukų, tad yra skirti tik šviesiaplaukėms, o spalva išsiplauti turėtų po 2-15 plovimų. Spalvų pasirinkimas ypač platus, tad lengvai bus galima rasti sau norimą ir tinkamą atspalvį.





Tačiau jei dažyti crazy spalvom norite, tačiau šviesintų plaukų neturite, galite rinktis purškiamus Colorista plaukų dažus, tačiau efektas nebus toks ryškus ir intensyvus kaip ant šviesintų. Tik perspėju :) Nors spalvų pasirinkimas kiek mažesnis (7 spalvos) už aukščiau minėtų nuplaunamų dažų, bet spalvos tikrai ne mažiau gražios.




Colorista linija taip pat pagalvojo ir apie mylinčias saulės nubučiuotus plaukus merginas. Na, bet šioje milžiniškoje pasirinkimų eroje, niekam nėra paslaptis kaip gi plaukus nusidažyti balayage ar ombre. Prie pastarųjų pridėti įdomios formos šepetėliai, tad nujaučiu, kad kol nepamėginsiu ar bent kokių 10 YouTube apžvalgų nepamatysiu, tol netikėsiu, kad jie veikia. Nes iki šiol mėgintais būtent balayage ar ombre dažymui skirtais dažais ir jų šepetėliais labai nusivyliau. Taip pat rasite ir plaukų dažymui baltai skirtą rinkinuką (nors tikrai nerekomenduoju taip smarkiai namie, neturint pakankamai žinių ir patirties, ekspermentuoti).





Na ir paskutinieji, mano išmėginti L'Oréal Paris Colorista plaukų dažai brunetėms. Nežinau, dėl ko, tačiau negalėjau rasti visų spalvų pavyzdžių. Tačiau aš galėjau rinktis būtent tarp šių atspalvių:



Tarp visų šių spalvų vyrauja metallic, rose gold ir smokey atspalviai, kas manau yra labai cool ir iki šiol bent man, nematyta. Kažkodėl paskubėjusi išsirinkau spalvą Red Cherry (antri nuo viršaus), tačiau manau, jog ateity išmėginsiu melsvus BlueBlackHair pavadinimu dažus.


Pakuotėje rasite tiek pirštinės, tiek kirstą šepetėlį, tačiau pasigedau induko į kurį galėčiau sumaišyti plaukų dažus, tad teko naudoti savo.


Dažymas. Tik sumaišius dažus sugalvojau kaip dažysiu plaukus. Pakuotės viduje esantis lankstinukas siūlo netgi 3 dažymo būdus: sruogelėm/ombre, visus plaukus arba tik plaukų šaknis, jei jau plaukai nuo pastarojo dažymo nuaugo. Tad aš sumaišiau visus šiuos metodus. Plaukus dažiau sruogelėmis iš vidaus, jas laikiau apie 15 minučių ir tuomet nusprendžiau, kad nieko nebus, reikia pamėginti nusidažyti visus plaukus. Kadangi dažų liko pakankamai daug, nusidažiau visus likusius plaukus ir palaikiau apie 10 minučių ir viską išploviau.



Spalva. Prieš tai buvusi mano plaukų spalva buvo gan šilto atspalvio, tad nežinau ar mano praeita plaukų spalva 'permuša' raudonį, ar patys dažai iš savęs turi šilto gelsvo/ryžo atspalvio, kuris prieš saulę labai gerai matomas. Kaip ir minėjau, visus plaukus apteptus dažais laikiau tik 10 minučių, tad jeigu būčiau visus plaukus dažiusi iš karto, spalva būtų gavusi kur kas tamsesnė ir daaar ryškesnė.




Pliusai. Intensyvi spalva.
Graži pakuotė.
Geras ir skaniai kvepiantis kondicionierius.
Nepastėbėjau pablogėjusios plaukų galiukų būklės.

Minusai. Esu mėginusi daug amoniako pagrindo dažų, nes be amoniakiai mano plaukų spalvos nepaima, bet nei vienų iki šiol naudotų kvapas nebuvo tiek stiprus. Kaip bebūtų po kokių 5 minučių, kvapas pasikeitė ir tapo skaniai kvepiantis. Tiesą pasakius, visa linija, tiek plaukų dažai, tiek kondicionierius kvepia labai panašiai.
Šepetėlis, galbūt ir būtų geras sruogelių dažymui, bet man jis kiek per storas.
Kai nusprendžiau dažyti visus plaukus, kiek išsigandau, kad neužteks dažų pakaušiui, bet šiaip ne taip sukrapsčiau. Tad jei turite storus ir daug plaukų, arba labai ilgus (manieji baigiasi ties krūtine ir yra iškarpyti), siūlyčiau įsigyti dvi pakuotės.



Reziume. 7/10. Nors pakuotė graži, tačiau vis viena labai trūkta kažkokios maišymo pakuotės/indelio. Esu girdėjusi, kad žmonės sako, jog turint raudonus plaukus, nesimato suskilinėję plaukų galiukai. Bet man, kaip matėsi, taip tebesimato. O esant saulėje, kontrastas tarp raudonos ir aplūžusių baltų plaukų galiukų akivaizdus. Kadangi, nesu tikra kaip gerai spalva laikysis, negaliu aklai už ją laiduoti. Pridėtas šepetėlis pusė velnio, o ilgų, storų plaukų savininkės, turės įsigyti bent 2 dažų pakuotes.

Prekyboje  L’Oréal Paris Colorista pasirodyti turėtų 2017 metų sausio mėnesį.

DĖMESIO! ATNAUJINU! Nežinau ar nuo plaukų dažų ar kažkas kitas įtakojo, bet plaukų galai po gero mėnesio labai nušiuro, pradėjo darytis neįmanoma su jais susitvarkyti ir prasidėjo plaukų slinkimas. Taip, tai gali būti ir streso, nerimo pasekmės, bet stresavau vos kiek daugiau negu įprastai, o pasekmės gan didelės. Dalinuosi savo nuomone, tad nepamirškime, kad kiekvieno plaukas skirtingas ir galbūt šie plaukų dažai bus jūsų Holy Grail, bet aš jų dar kart nepirksiu. Na bent jau ilgalaikių. 


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nillergen - pagalbininkai gydant alergiją

Rūbas ar brūdas: Zaful.com apžvalga