Nillergen - pagalbininkai gydant alergiją

Sveiki! Ir taip, taip, nesimatėm šimtą metų, bet kadangi mano pagrindiniai puslapiai kuriuose esu aktyvi yra Instagram ir YouTube, taip ir gaunasi, kad šiam blog'ui skiriu mažiau laiko, negu derėtų... Na, kaip bebūtų, šiandien grįžtu su tema, kuri man, ir tikiu, kad kokiems 70% žmonių yra labai aktuali - alergija ir kaip su ja kovoti?


Kiekvieną mielą pavasarį, pradėjus šilti orams ir žiedadulkių sezonui, jau žinau kas manęs laukia - nuolatinis čiaudulys, varvanti ir/ar užsikimšusi nosis, todėl visuomet turiu vaistų nuo alergijos. Ir štai, visai neseniai gavau siuntinuką iš Lietuvos (keliose video ir Instagram post'uose jau jį minėjau), pilną gėrybių, ir tarp jų taip pat puikavosi penki testeriai pagerinti mano sveikatai ir aplamai, apsivalyti namus, hihi. :)


Taigi, kas yra Nillergen? Tai namų aplinkos apsaugos linija, padedanti sumažinti alergenų šaltinį ant minkštų baldų, paklotų, rūbų, ore ir ant naminių gyvūnėlių. Paprasčiau tariant, padeda išnaikinti ar apmažinti žiedadulkes, gyvūnėlių ir dulkių erkutes jūsų namuose. Produktai netestuoti ant gyvūnų.



Pats pirmasis produktas kurį išmėginau buvo Nillergen orui, kurį reikia naudoti 3 savaites, po du kartus per savaitę, Papurškus jaučiamas eukalipto kvapas, su švelniu Ylang Ylang potoniu, o būtent šie du ingredientai yra puikiai žinomi kaip anti alergenai. Išpurškus kambarį, po 2-3 valandų jį reikia pravėdinti. Jo dėka oras namuose vėliau jaučiasi švaresnis ir gaivesnis.
Gamintojo aprašymas: Ši priemonė efektyviai suardo ir neutralizuoja namų ore esančius alergenus – namų dulkių erkutes, naminių gyvūnėlių ir dulkių, pelėsio, žiedadulkių daleles, kurios sukelia švokštimą, čiaudulį, akių perštėjimą, astmą, egzemą ir dilgėlinę žmonėms. Su eukaliptu ir Ylang ylang, kurie yra natūralūs anti-alergenai.


Kadangi mūsų bute kilimu išklotas yra tik miegamasis ir keli maži dekoratyviniai kilimukai, tai šis produktas, skirtas skalbiniams ir kilimams, buvo vienas tų kuriuos nekantravau išmėginti. Kilimų plovimas man ne pats mieliausias dalykas, bet turiu pasakyti, kad su šiuo produktu visas procesas ėjosi kur kas lengviau! Kodėl? Ogi dėl kvapo, nors ir rašoma, kad produktas turėtų kvepėti eukalipto lapų aliejumi, man jis labai priminė arbatmedį, o tada užplūdo sentimentai ir mintimis nukeliavau į Lietuvą ir senesnius laikus, kai naudodavau arbatmedžio aliejų gan dažnai... :)) Na, o grįžtant prie produkto, noriu pasakyti, kad plaunant kilimus kvapas buvo labai stiprus, o išdžiuvus jo nebesijautė, kas man yra pliusas. Šį produktą taip pat galima naudoti ir skalbiniams, bet manau, kad aš naudosiu tik kilimų plovimui, nes skalbiniams jau naudoju kitus priedus, ne iš šios linijos.



Gamintojo aprašymas: Sunaikina iki 99% namų dulkių erkučių ir suardo bei neutralizuoja namuose esančius alergenus (naminių gyvūnėlių ir dulkių, pelėsio, žiedadulkių daleles ant audinių ir kilimų), kurie sukelia švokštimą, čiaudulį, perštinčias akis, astmą, egzemą ir dilgėlinę žmonėms. Su Eukaliptu ir Ylang ylang, kurie yra natūralūs akaricidai ir anti-alergenai.  


Vienas iš produktų kuriuo džiaugiausi labiausiai būtų šis, skirtas namų aplinkai; sofoms ir lovoms. O džiaugiausi labiausiai, nes turime Kačiuką, kuris miega su mumis vienoje lovoje, sėdi ant tų pačių sofų, kaip ir mes. O kaip žinome, daugiausiai dulkių erkučių ir yra randama labiausiai naudojamose namų vietose (lovose, pagalvėse, sofose, užuolaidose). Šį produktą išpurškiau ant visų minkštų paviršių, įskaitant ir Kačiuko lovą, kėdes, užuolaidas, sofas, tiek dekoratyvines tiek miegojimo pagalves, sofas ir lovą. Išpurškus reikia leisti produktui susigerti, palaikyti 2-3 valandas ir vėliau viską išsiurbti su dulkių siurbliu. Kvapas, kaip ir aukščiau minėtų produktų, eukaliptas su Ylang Ylang.

Gamintojo aprašymas: efektyviai suardo ir neutralizuoja namuose esančius alergenus (dulkių erkutes, naminių gyvūnėlių, pelėsio, žiedadulkių daleles ant čiužinių, sofų, pledų, apdangalų ir t.t.), kurie sukelia švokštimą, čiaudulį, perštinčias akis, astmą, egzemą ir dilgėlinę žmonėms.

Ir paskutiniai du produktai, iš kurių deja turėjau galimybę išmėginti tik vieną jų, yra Nillergen skirti katėms ir mažesniems gyvūnams ir Nillergen skirtas šunims. Kadangi šuns deja, kol kas dar neturime, su Kačiuku išmėginome pirmąją pakuotę (iš arčiau aprašymą ir dizainą galite pamatyti antroje nuotraukoje). Kas patiko, jog produktas neturi jokio kvapo (nors aprašyme teigia, kad su rozmarinu ir laimo žiedų ekstraktu, kondicionuojančiu kailį) ir naudojimas labai paprastas. Iššukuoti gyvūnėlį, suvilgius skudurėlį apie 30ml produkto perbraukti gyvūnėliui prieš plauką, vėliau palei plauką ir viskas. Aprašyme nurodyta, kad vėliau dar nusausinti gyvūnėlį, bet mūsų Kačiuko kailis ganėtinai storas, tai nebuvo beveik ko ir besausinti. Kaip bebūtų, Kačiuko kailis nesusivėlė, o ir kačiukas nebuvo piktas, kad valėm kailį su jai nesuprantamais skysčiais, hihi. :)



Gamintojo aprašymas: Ši priemonė švelniai pašalina alergenus, kurie sukelia  akių perštėjimą, slogą, gerklės perštėjimą, astmą, egzemą ir dilgėlinę žmonėms, nuo kačių ir kitų egzotinių gyvūnėlių kailio. 21 dieną nuo pirmo panaudojimo sumažės namų užteršimas. Netoksiškas ir nekenksmingas gyvūnams, net kai jie save laižo. Pakankamai švelnus naudoti ant jaunų kačiukų ir kitų mažų gyvūnėlių. Skirtas valyti kates ir smulkius gyvūnėlius, kad žmogus būtų apsaugotas nuo alergijos. Su rozmarinu ir laimo žiedų ekstraktu, kondicionuojančiu kailį.


Verdiktas: Derėtų nepamiršti, jog alergija gali būti primalšinta ir tik retais atvejais išgydoma. Visą šią liniją naudojau tą pačią dieną, kad susidaryčiau įspūdį, kaip produktai veikia visi kartu, ir ryte atsikėlus likau maloniai nustebinta, nors nosis ir buvo šiek tiek užsikimšusi, tačiau ne taip stipriai kaip seniau ir atsikimšo be jokių papildomų priemonių kur kas greičiau negu įprastai. Kadangi visus produktus reikia naudoti reguliariai, manau, jog tai darant alergija bus nuslopinta dar labiau ir jau laukiu kitos savaitės, kad galėčiau vėl daryti kardinalų lovų ir kambarių valymą, nes šiuo atveju tvarkaisi namus ir gydaisi vienu metu.. :)) 

Komentarai

  1. Nuo alergijų labai padeda ir oro priežiūra, tad rekomenduojama šalia viso valymo, kambario, daiktų, kartu pasirūpinti ir oro valymu. Tai geriausias būdas tiesiog įsigyti oro drėkintuvą arba drėgmės surinkėja :) Drėgmės drėkintuvas labai geras prietaisas, kovojant prieš visas alergijas :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Naujovė: L’Oréal Paris Colorista plaukų dažai

Rūbas ar brūdas: Zaful.com apžvalga