The Body Shop rinkinys 'Glazed Apple'

Jau ne kartą pastebėjau, kaip atrodo lyg ir pabaigiu viską iš The Body Shop, o jis vėl paslapčiom įsliūkina į mano spintelę, laukdamas savo eilės. Ne išimtis ir šį kart :) Jau prieš baigiantis žiemai, išaušo ta diena kuomet pradėjau naudoti nuo savo mylimos draugės, per Kalėdas gautą The Body Shop dovanų rinkinį/set'ą 'Glazed Apple'. Apskritai, The Body Shop kosmetiką vertinu neblogai, bet jiems vis pritrūksta kažko, kad norėčiau dar ir dar pirkti. Tačiau, nesu linkusi smerkti viso brand'o po vieno ar kito, sakykim, 'nepataikyto' man produkto. Na, o ilgai čia nerašius, einam prie esmės.

Įpakavimas, mano nuomone, žiauriai fainutis, jau stovi gražusis obuolys kaip dekoratyvinė detalė ant mūsų perpildytos lentynos, visas toks gražus, spindintis kaip iš kokios pasakos, hihi.

Produktai. Į šią nuostabią pakuotę įeina 4 produktai:
  • Glazed Apple dušo želė 60ml
  • Glazed Apple kūno losjonas su blizgučiais 60ml
  • Glazed Apple kūno sviestas 50ml
  • Glazed Apple kūno šveitiklis su cukrumi ir obuolių sėklų aliejumi 50ml

Dušo želė, nesiskiria labai nuo kitų The Body Shop dušo želių - putoja gerai, kvapas stiprus, tikslus. Naudojasi skalsiai, odos nesausina. vienintelis minusas, prastas įpakavimas, tad jei jau dušo žele prie galo, tenka pavargti, nes plastmasė gana kieta.


Kūno losjonas, labai lengvas, susigeria greitai, bet ir vėl koją kiša pakuotė. Jei baigiantis dušo želei, tu gali prileisti į ją vandens ir supurčius supilti ant kempinės, tai šį kūno losjoną baiginėjant, jo niekaip neiškrapštysi, nebent tik su mažuoju pirštu. Bet ir tai dar ne faktas. Ir blizgučiai, blizgučiai, blizgučiai. Man patinka švytinti oda, bet šis produktas ją padaro blizgią. Blizgučiai gana didoki, todėl prieš šviesą labai gerai matosi (kamera deja, to neperteikia).

 


Kūno sviestas, man, kaip labai mėgstančiai The Body Shop kūno sviestus - nerealus. Sakyčiau net minkštesnis/puresnis, negu mano prieš tai mėginti. Pakuotė patogi, susigeria ganėtinai greitai, odą palieka švelnią ir svarbiausia - pamaitintą.

Kūno šveitiklis su cukrumi, paliko itin gerą įspūdį. Galbūt 'su cukrumi' ne itin geras išsireiškimas, bet nesugalvoju atitikmens 'Sugar scrub' junginiui :). Produktas tikrai vertas dėmesio, ir net gėda prisipažinti, kad iki šiol The Body Shop šveitiklių nesu mėginusi. Po šio produkto, jaučiausi kaip naujai atgimusi, nusiplovusi visus savo nešvarumus ir pasiruošusi naujai dienai labai motyvuotai, su tikslu nuversti kalnus...:))) P.S. Šveitiklis gan šiurkštokas ir grubokas, tad labai jautrios odos savininkėms patarčiau naudoti atsargiai.


Kvapas. Visas šis rinkinys, asmeniškai man, kvepia obuolių sidru, vėliau kvapui šiek tiek prasisklaidžius, užsiuodžia švelnus obuolių kvapas. Tikiu, kad ir kitais metais šį gėrį rasite The Body Shop kalėdinėse lentynose, tad jei planuojate dovanoti artimam žmogui, sužinokite iš anksto, ar jam patinka obuolių sidras ir apskritai, obuoliai :D

Vertinimas: 4/5. Kodėl ne 5/5? Nes losjono ir dušo želės pakuotės nepatogios, o ir losjono blizgučiai per stambūs.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Naujovė: L’Oréal Paris Colorista plaukų dažai

Nillergen - pagalbininkai gydant alergiją

Rūbas ar brūdas: Zaful.com apžvalga